5/5
Inge Kers
Inge Kers
Read More
In één adem uitgelezen! Wat een drive, wat een focus! En wat een lieve moeder voor haar dochter(s). Ongelofelijk wat je kunt bereiken als je vertrouwen hebt in jezelf, ondanks alle tegenwerking en vooroordelen die je het hoofd moet bieden. Schitterend boek, een aanrader!
5/5
Patricia v Maurik
Patricia v Maurik
Read More
Wat een geweldig boek! Ik heb veel respect voor de kwetsbaarheid, openheid en taboe doorbrekendheid van deze vrouw. Echt een mindset voor ieder, want ze durft in alle eerlijkheid over haar ervaringen en gevoelens te schrijven. Dat ontroert me tijdens het leven. Een mooi boek!
5/5
Spelletjesgek1
Spelletjesgek1
Read More
Ik heb het boek in 1 keer uitgelezen. Wat ik vooral waardeerde was dat Tara eerlijk vertelt over alle emoties die bij haar opkomen, zowel positief als negatief. Daardoor komt ze heel authentiek over. Indrukwekkend waar ze vandaan is gekomen en waar ze nu staat. Ik raad het boek aan!
5/5
2Roses2
2Roses2
Read More
Lekkere schrijfstijl waardoor het boek makkelijk en prettig leest. Respect voor hoe ze zich van tienermoeder heeft opgewerkt naar zakenvrouw. Tienermoeder verdienen respect, we moeten anders met ze omgaan. Het tweede punt is dat ook al zit het je tegen, je kunt je ontworstelen.