tara boxman website

''Ik heb veel respect voor de kwetsbaarheid, openheid en taboe doorbrekendheid van deze vrouw''.

Het boek van tara boxman

van tienermoeder naar zakenvrouw

Als Tara, streng religieus opgevoed als Jehovah’s Getuige, op zestienjarige leeftijd op de wc zit met een positieve zwangerschapstest, slaat de paniek toe. Dit kan niet waar zijn! Kan een jonge tienermoeder zich ontworstelen aan een verstikkende religie, in haar eentje een kind opvoeden en uitvinden waar ze écht gelukkig van wordt? Een levensverhaal vol pieken en dalen, over moederliefde en zakeninstinct, over keihard op je bek gaan, verkeerde keuzes maken en het toch tot een succesvolle zakenvrouw schoppen.

Tara sleurt je mee in haar verhaal door haar zalige manier van schrijven. Een boek waarbij je soms grinnikt, maar ook je tranen weg moet slikken. Een must-read voor jong en oud, man en vrouw, ondernemer of niet. Inmiddels bekend van het Algemeen Dagblad, RTL Nieuws, Eva Jinek, Op1 en het Financieele Dagblad.

Dit zeggen andere lezers

de reviews
5/5
Inge Kers
Inge Kers
Lees verder
In één adem uitgelezen! Wat een drive, wat een focus! En wat een lieve moeder voor haar dochter(s). Ongelofelijk wat je kunt bereiken als je vertrouwen hebt in jezelf, ondanks alle tegenwerking en vooroordelen die je het hoofd moet bieden. Schitterend boek, een aanrader!
5/5
Maira73
Maira73
Lees verder
Ontzettend krachtig geschreven verhaal, waarbij ik enorm geraakt werd en veel bewondering heb gekregen voor de schrijfster, maar óók zeker anders ben gaan kijken naar "tienermoeders". Op een prettige manier gewezen op mijn "vooroordelen", waarvan ik niet bewust was dat ik ze had. Een enorme aanrader
5/5
Irene Vestjens
Irene Vestjens
Lees verder
Tara beschrijft hoe haar leven verlopen is en hoe zij haar weg vond naar succes. Zij laat zien dat als je gelooft in jezelf, je valt en weer opstaat er alles mogelijk is. Je droom achterna, ontdekken waar je blij van wordt en ondertussen 2 kinderen in je eentje opvoeden. Diep onder de indruk van haar veerkracht en kracht. Inspiratie voor iedereen
5/5
Patricia v Maurik
Patricia v Maurik
Lees verder
Wat een geweldig boek! Ik heb veel respect voor de kwetsbaarheid, openheid en taboe doorbrekendheid van deze vrouw. Echt een mindset voor ieder, want ze durft in alle eerlijkheid over haar ervaringen en gevoelens te schrijven. Dat ontroert me tijdens het leven. Een mooi boek!
5/5
Spelletjesgek1
Spelletjesgek1
Lees verder
Ik heb het boek in 1 keer uitgelezen. Wat ik vooral waardeerde was dat Tara eerlijk vertelt over alle emoties die bij haar opkomen, zowel positief als negatief. Daardoor komt ze heel authentiek over. Indrukwekkend waar ze vandaan is gekomen en waar ze nu staat. Ik raad het boek aan!
5/5
Cecile F
Cecile F
Lees verder
Diep onder de indruk wat je heb moeten meemaken. Het boek is niet alleen voor tienermoeders interessant, ik vind dat het ook voor alle andere mensen interessant is, omdat we toch (onbewust) onze eigen ‘vooroordelen’ hebben gecreëerd zonder van tevoren te weten wat diegene eigenlijk allemaal in zijn of haar rugzakje mee draagt. Tara bewijst dat maar weer met haar boek.
5/5
2Roses2
2Roses2
Lees verder
Lekkere schrijfstijl waardoor het boek makkelijk en prettig leest. Respect voor hoe ze zich van tienermoeder heeft opgewerkt naar zakenvrouw. Tienermoeder verdienen respect, we moeten anders met ze omgaan. Het tweede punt is dat ook al zit het je tegen, je kunt je ontworstelen.
5/5
Fam164
Fam164
Lees verder
Het boek van Tara Boxman heeft mij enorm geïnspireerd. Ik als jonge twintiger vind het heel bijzonder om te lezen hoe Tara haar jeugd is doorgekomen. Ook vind ik het goed om het verhaal achter alle taboes rondom tienermoeders te lezen omdat ik er nooit op deze manier naar heb gekeken. Voor mij was dit boek een echte eye-opener en een grote inspiratie om altijd te blijven vechten en voor mijn droom om zakenvrouw te worden te blijven gaan.