Tara Boxman

Hoe het begon

Had je mij 18 jaar geleden verteld dat ik jong moeder zou worden, de gemeenschap van Jehova’s Getuigen zou verlaten en een succesvolle zakenvrouw zou worden, had ik je niet geloofd. Ik ben op mijn snufferd gegaan, opgestaan en heb geknokt om de vrouw en moeder te worden waar ik trots op ben.
Je jonge leven beginnen als tienermoeder is heftig. Oordelen en meningen maken de last op de schouders van tienermoeders onnodig zwaar. Mijn verhaal is daar een voorbeeld van. Het is me gelukt uit de negatieve spiraal te stappen en met vallen en opstaan mijn eigen weg als jonge moeder te vinden.
 Het maakt niet uit hoe weinig ingrediënten er aanwezig lijken te zijn, die een succesvol leven garanderen. Je kunt als jonge moeder uit de goot klimmen en het ver schoppen. Hoe ik dat gedaan heb lees je in mijn boek ‘Van Tienermoeder naar Zakenvrouw – Hoe een Jehova-meisje haar eigen paradijs creëerde’

Zakenvrouw

Ik ben de trotse directeur van Miss Business; een online marketingbureau met Rotterdamse flair. Met veel vakkennis en plezier fungeren wij als marketingafdeling buiten de deur voor bedrijven en merken die met slimme en aansprekende campagnes willen groeien. 
Van sterrenrestaurants tot gemeentes, van juwelenmerken tot technische bedrijven; bij Miss Business wordt je merk gekoesterd terwijl doelstellingen worden behaald. Mijn bedrijf is mijn passie, ik stuiter beheerst om mijn ambities, wensen en ideeën uit te voeren en mijn dromen waar te maken. 
In april 2020 ben ik uitgeroepen tot finaliste in de verkiezing Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar – Zakenvrouw met personeel. Vanwege corona is de uitreiking uitgesteld tot na de zomer. Ik wacht geduldig af. Geduld is niet mijn sterkste kant.

Tienermoeders

Mijn verhaal is niet alledaags en toch ben ik geen uitzondering. Veel jonge moeders worstelen met het opbouwen van hun leven. Niet alleen omdat ze zichzelf nog moeten ontdekken, maar vooral omdat hun omgeving moeite heeft met de juiste modus vinden. Oordelen, meningen en talloze vragen die zonder gene worden gesteld maken dat jonge moeders vanaf het begin met 2-0 achter staan. Een oneerlijke start.
Dat moet anders. Jonge moeders hebben steun en vertrouwen nodig. Niet alleen om de balans te vinden in hun moederschap en persoonlijke ontwikkeling, maar ook omdat hun kinderen gebaat zijn bij een positieve, liefdevolle en betrouwbare omgeving. 
Wil je me hier live over horen vertellen? Ik ben inzetbaar als spreker en ga er met Rotterdamse flair graag over in gesprek. 
tara boxman blog

laatste blogs

bestel mijn boek

Tara Boxman

contact?