tara boxman website

Elke moeder is tof en verdient een vette high five. Maar Bewust Alleenstaande Moeders verdienen er wat mij betreft twee en een extra blog. Niet in de laatste plaats omdat ik zelf een BAM was, maar vooral omdat ik niet vergeten ben hoe anders het opbouwen van je gezin is in je eentje. Daarom 5 redenen waarom BAM-moeders gewoon fucking stoer zijn.

1 – Bla, bla bla. Iedereen heeft een mening over je keuze en deelt die graag met je. De ene vind je egoïstisch en heeft nu al medelijden met je kind, de ander vind je fantastisch, stoer en helemaal van nu. Wat ze ook zeggen: ene oor in, andere weer eruit (Sprak ze uit ervaring).

2 – Inseminatie is niet romantisch. Nou zal niet elke niet-single zwangere vrouw een passionele nacht hebben gehad, maar een spuitje zaad in je vagina is dat zeker niet. Je voelt  Je bent stoer als je op deze manier een kind verwekt en moet dit echt heel graag willen (Sprak ze uit ervaring).

3 – 9 lonely months. Natuurlijk is het leuk om te shoppen met je moeder of te hangen bij je zus, maar ècht je hele zwangerschap delen op een intieme manier zit er niet in voor een BAM. Je doet heel veel dingen alleen, die je normaal met iemand deelt. Daar kies je zelf voor, maar dat maakt het niet leuk. (Sprak ze uit ervaring).

4 – Ik heb slaaptekort want ik slaap te kort. En dat is logisch, want je kunt niet even je vent wakker porren en zeggen ‘Nu is het jouw beurt vriend.’ Al die gebroken nachten zijn helemaal speciaal voor jou alleen en het is kwestie van tijd voor je wallen lager hangen dan je boezem. Zet hem op, het wordt beter (sprake ze uit ervaring)!

5 – Daten en zo. Dat wordt een ding. Want de eerste jaren heb je nul tijd en ruimte om uitgebreid te daten en veel potentiële partners zitten niet te wachten op een kwijlende dreumes die ‘s nachts gezellig tussen jullie lepeltje-lepeltje-flow in komt liggen. Treur niet, je hebt heel lang die kwijlkusjes van je kind voor je alleen en de echt leuke man neemt die kleine erbij (sprak ze uit ervaring).

Geef een reactie