tara boxman website

Soms zijn er dingen waar je van droomt als ‘klein meisje’ en vooral als ‘kleine ondernemer’. Voor mij was dat een bruisend marketingkantoor met gepassioneerde vakvrouwen en dito klanten, maar ook de award waarmee je jezelf Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar mag noemen. Die award win je alleen als je inspirerend, verbindend, succesvol en gedreven bent. Als je een verschil maakt voor anderen, in welke vorm dan ook. Dus toen er een mail binnenkwam met de kop ‘Je bent aangedragen als Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar!’ viel ik even stil. En toen hij daarna nog twee keer binnenkwam werd ik lichtelijk hyper.

In drie jaar tijd is Miss Business gegroeid van een eenmanszaakje aan de eettafel, met een baby op schoot, naar een bruisend kantoor, op een prachtige locatie, met geweldige opdrachtgevers en een heerlijk team. En ineens zijn er mensen die mij inspirerend, verbindend en succesvol vinden. Ineens besef ik hoe snel ik een zakenvrouw ben geworden waar ik oprecht ontzettend trots op ben. Mijn reis van een onzekere tienermoeder, naar een gedreven zakenvrouw was enerverend, maar heeft me zoveel geleerd en zoveel gebracht. Bijna dagelijks kom ik op kantoor, kijk ik naar de meiden die Miss Business inhoud geven en wil ik gewoon hardop lachen, champagne opentrekken en dansen op tafel. Mijn team is fantastisch, onze opdrachtgevers ook en ik heb nu al waar ik jarenlang alleen van kon dromen.

We kiezen bewust voor opdrachtgevers met passie, hebben goed gekeken waar hun behoefte ligt en kunnen daardoor perfect fungeren als hun marketingafdeling buiten de deur. 

Miss Business is strategisch opgezet. We kiezen bewust voor opdrachtgevers met passie, hebben goed gekeken waar hun behoefte ligt en kunnen daardoor perfect fungeren als hun marketingafdeling buiten de deur. Door onze passie, creativiteit en vakkennis zorgen we online voor bruisende groei, waar onze opdrachtgevers geen omkijken naar hebben. We bieden handige abonnementen aan, waardoor niet alleen klanten, maar ook wij verzekerd zijn van een langdurige samenwerking.

Op 18 januari stond ik met mijn partner en twee vriendinnen in Holland Casino te Rotterdam. Op deze avond zouden de genomineerde zakenvrouwen bekend gemaakt worden en ik voelde spanning, tot in elke vezel van mijn lijf. Ik weet dondersgoed dat deze award niets zegt over mij als vrouw of ondernemer, maar daar voelde ik vooral adrenaline door me heen razen. Toen mijn naam werd omgeroepen in de categorie ‘Zakenvrouw met Personeel’ stond ik te springen. Dit is zó tof.

10 maart kreeg ik het telefoontje: ik ben finalist Rotterdamse Zakenvrouw 2020 in de categorie Zakenvrouw met Personeel!

Bij Nationale Nederlanden mocht ik mijn pitch op tafel gooien en kreeg ik waardevolle tips om mijn verhaal aan te scherpen. 9 maart mocht ik pitchen voor de jury en trok ik alles uit de kast om ze te laten zien wie ik ben en waar ik in uit spring. De andere zakenvrouwen in mijn categorie zijn gedreven, sterk en ervaren en ik voel me er als jonge hond tussen staan, met een kwispelende staart. Dat maakte allemaal niet uit. 10 maart kreeg ik het telefoontje: ik ben finalist Rotterdamse Zakenvrouw 2020 in de categorie Zakenvrouw met Personeel!

Noot: vanwege corona is de uitreiking uitgesteld tot later in het jaar. Keep you posted!

Eén reactie

Geef een reactie